Naar aanleiding van de maatregelen die de regering hedenavond 23 maart 2020 19:00 uur aangekondigd heeft zullen alle activiteiten van de afd. Honk- & Softbal van Alcmaria Victrix afgelast zijn tot 1 juni 2020.

Dat betekend dat alle trainingen, oefenwedstrijden en competitie wedstrijden van zowel de gesloten als open klassen van de KNBSB, zoals die vandaag, 23 maart 2020 gepubliceerd zijn op de KNBSB site en in de App, dus voor alle teams, afgelast of opgeschort zijn tot 1 juni 2020.

De maatregel, zoals gepubliceerd op de KNBSB site https://www.knbsb.nl/nl/news/coronavirus-impact-op-honkbal-en-softbalcompetities-502/  is dus al achterhaald. Omdat de KNBSB ook nog een periode van 3 weken hanteert om weer wedstijd fit te worden zou dat kunnen betekenen dat er niet eerder dan 21 juni 2020 weer in wedstrijd verband gespeeld kan gaan worden. Die laatste periode is niet hard, er kan een verschil tussen de wedstrijd- en breedte sport in opgenomen worden. Maar, in ieder geval tot maandag 1 juni 2020 geen activiteiten meer op het honk- & softbal complex (dus ook niet in de hal), geen trainingen en vergaderingenin de Dug-Inn, niets. Wij moeten ons hieraan houden om deze dodelijke ziekte een halt toe te roepen, het is niet anders. Wij roepen hierbij de coaches van de teams op dit ook goed met de ouders te communiceren, niet iedereen weet de Alcmaria Victrix site te vinden.

Namens het bestuur van de afd. Honk- & Softbal van Alcmaria Victrix

https://www.alcmariavictrix.nl/191/113/breaking-news-tot-1-juni-geen-oefenwedstrijden-trainingen-en-competitie-wedstrijden/