Enschede, vrijdag 9 oktober 2020. Dit was het laatste moment dat het team gezamenlijk op het veld stond. Na een COVID aangepast seizoen 2020 was het tijd voor de winterstop. Een moment om te evalueren en de nodige voorbereidingen te treffen voor het volgende seizoen. Nog niet wetende wat 2021 zal brengen.

Inmiddels zit het team (net als de rest van Nederland) sinds december 2020 in een lockdown en is het onzeker hoe de competitie en de Europese super cup eruit zullen zien. Maar wat er ook gebeurd, dit team zal er voor zorgen dat het klaar staat om elke strijd aan te gaan.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het verder bouwen van de selectie en de staf. Met het vertrek van enkele spelers is er nauwkeurig gekeken naar de behoefte voor versterking, maar daarover later meer.

In december 2019 is het team begonnen met fitness- en bootcamp sessies om een voorsprong te pakken voordat de zaaltrainingen van start gingen. Hierdoor ging er minder tijd verloren aan het opbouwen van conditie en kon het team direct werken aan technieken. Ook nu tijdens de lockdown is iedereen op zichzelf aangewezen om fit te blijven en mentaal gefocust te zijn op de doelstellingen die zijn gesteld. Alles om er voor te zorgen dat we direct aan de slag kunnen zodra de COVID maatregelen dit toelaten.

Vanaf dit moment zullen we onze volgers dan ook weer vaker op de hoogte brengen over de stappen die worden gemaakt. Wetende dat wij een grote groep van familieleden, vrienden, collega’s en sportfans achter ons hebben staan is een drijfveer naar de jacht op een landskampioenschap en een Europese titel.